Om os


Skøtt's bygningssnedkeri A/S blev grundlagt i 1964 af Kaj Skøtt.
Kaj Skøtt startede med almindeligt tømrerarbejde og senere i 70 erne blev der bygget huse under navnet SKØTT HUSET. Kaj Skøtt havde ligeledes egenproduktion af køkkener og spær samt vinduer og døre i mahogni. Da det blev svære tider i husbyggeriet valgte Kaj Skøtt kun at satse på døre og vinduer i mahogni som firmaet i dag er kendt for, han havde dog stadig 2 tømrersvende ansat til at lave almindeligt tømrerarbejde i firmaet.
I 1995 kommer sønnen Søren Skøtt hjem i firmaet efter nogle år som tømrersvend hos en anden tømrermester. Søren Skøtt deltager i det daglige arbejde på værkstedet.  I 1999 dør Kaj Skøtt og Søren Skøtt som også  driver butikken i dag overtager firmaet og kører firmaet videre .
I dag har firmaet 5 snedkersvende på værstedet som producere døre og vinduer i mahogni efter den nyeste teknologi og som opfylder alle de strenge krav fra teknologisk institut. Firmaet har ansat 1 maler som står for maling af vinduer og døre samt 7 tømrersvende der laver alle former for tømrer og snedkerarbejde - læs mere under tømrereafdelingen.

Kort sagt et firma der laver alle former for opgaver, inden for tømrer og snedkerarbejde samt egenproduktion af vinduer og døre i mahogni
 INTET ER FOR SMÅT ELLER STORT FOR OS.